Pulpe de pui cu smantana si oua , la cuptor

de daniela in Pui, 30 Apr 2011 | 41670 vizualizari

COMENTARII (16)

Ina 1

30.04.2011, 11:02

Tare bine arata! Bun venit! ( ca eu acum te zaresc pe ulitza noastra )

MVMih 1

30.04.2011, 13:35

Arata grozav... cu tot cu reclama la apa din fundal

Lau 1

30.04.2011, 15:23

bun venit arata grozav

Rocsi 1

30.04.2011, 18:34

bine ai venit!!super reteta

daniela 1

30.04.2011, 19:35

Multumesc frumos, sinteti deosebite !
Imi cer scuze pentru reclama de apa din fundal, nici macar nu este apa Bucovina ci este apa de la mine de la munte, numai bidonul a ramas reciclat
Nu am bagat de seama fundalul, scuze !!!

deyutzky 1

30.04.2011, 19:39

ce bine arata....bun venit

kamy 1

01.05.2011, 18:16

papa bun

mamaieelena 1

02.05.2011, 09:31

ce bine arata

elena1988 1

02.05.2011, 13:04

adry88 1

06.05.2011, 11:41

gaby_gabytza 1

09.09.2011, 10:00

arata super bine

ralu_ca 1

13.08.2013, 20:13

babi5 1

13.08.2013, 20:27

Tuxedo 1

13.08.2013, 22:07

nu prea se potriveste carnea cu branza !

diaconta 1

13.08.2013, 22:10

Gabriela,de ce crezi asta?
Si eu am facut piept de pui in crusta de branza si mi-a placut.
Uite http://www.bucataras.ro/retete/piept-de-pui-in-crusta-de-branza-reteta-400-41763.html

Sidy 1

22.09.2013, 08:17

Bun de tot ! Acum...mai faci asa ceva ?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Closca cu puii de aur - pulpe umplute