Pulpe de pui cu rosii la cuptor

de adela1981 in Mancaruri cu carne, 16 Iul 2012 | 2483 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui (ciocanele)
  • 1 capatana de usturoi mai mic
  • 1 ardei iute
  • 100 gr rosii tocate in suc propriu / sucul de la 3 rosii potrivite
  • busuioc proaspat / uscat
  • sare, piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu rosii la cuptor:

Pulpele se curata si se spala,  se condimenteaza cu sare, piper si busuioc. Se aseaza intr-un vas termorezistent, adaugam usturoiul si ardeiul verde taiat rondele si turnam putin ulei  si rosiile taiate tot cu suc. Se acopera cu hartie de copt si se da la cuptor cca 20 min acoperit , apoi descoperit  pana ce se rumeneste.    

TIPS-URI

1

Serviti alaturi de garnitura dorita, eu va recomand morcovi si putina telina, sotati si piure de cartofi, delicios!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu rosii la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu mamaliguta si spanac