Pulpe de pui cu nuca de cocos la cuptor

de Sidy in Pui, 26 Aug 2011 | 4515 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe fara pielita
  • 900 g cartofi
  • 1 morcov
  • 1 ceapa rosie
  • 1 gogosar
  • 100 g mazare verde
  • 70 g nuca cocos
  • 2-3 albusuri
  • sare
  • piper
  • rozmarin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu nuca de cocos la cuptor:

Cartofii se curata si se taie rondele.

Pulpele le condimentam bine cu toate condimentele amestecate cu 2 linguri cu ulei. Intr-o tava punem hartie de copt asezam rondelele de cartofi peste ele rondele de morcov, rondele de ceapa rosie, feliute de gogosar si boabele de mazare verde. Pulpele condimentate le dam prin albus batut bine apoi prin nuca de cocos si le punem in tava deasupra legumelor.

Dam tava la cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade si lasam sa se patrunda bine carnea si legumele. Daca este nevoie , le stropim cu putina apa. Pulpele si legumele se servesc alaturi de muraturi asortate.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu nuca de cocos la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in crusta de cartofi