Pulpe de pui cu iaurt

de Lau in Pui, 22 Mar 2011 | 6366 vizualizari

 

nu am gasit smantana la magazinul care am fost si eram in criza de timp sa merg la altul,mi-am adus aminte ca am acasa un iaurt cu 20% grasime si l-am folosit in loc de smantana

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe
  • 1kg iaurt
  • 1 ou
  • 4 linguri faina alba
  • condimente
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu iaurt:

se spala pulpele, se curata de piele, se taie bucati si se pun la fiert intr-o oala cu apa cu sare.(apa sa acopere carnea nu mai mult) Dupa ce a fiert carnea se scoate si se pune intr-o tigaie cu ulei, unde se rumeneste putin.

Iaurtul il batem cu oul si faina, amestecam bine, dupa care adaugam peste apa in care am fiert carnea. Se amesteca continuu, se fierbe in jur de 10 minute, dupa care adaugam carnea si uleiul in care am prajit carnea. Se mai lasa 5 minute dupa care se stinge focul si se condimenteaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu ienibahar (din retetele delicioase ale lui Radu Popovici)