Pulpe de pui cu hrean

de kamy in Pui, 14 Iun 2011 | 6701 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe pui
  • 1 ling.miere
  • 2 lg.hrean ras
  • sos soia
  • sare,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu hrean:

Pulpele spalate si zvantate,le saram,piperam,le frecam bine cu 2-3 lg.sos soia si le lasam la frigider,cateva ore.

Intr-un capac de yena(sau o tava mai mica)punem zeama din punga,pulpele pe care le ungem cu putina miere si hrean ras.Dam la cuptor pana se rumenesc frumos.

Cand le servim mai punem putin hrean,asta daca va place mancarea mai picanta.

Noi le-am servit alaturi de cartofi fierti si dupa aceea,putin prajiti si muraturi(ca mai am vreo 2 butoaie)

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu hrean" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]