Pulpe de pui cu clementine si sos de portocale

de ela in Pui, 29 Ian 2012 | 5211 vizualizari

 

am tot vrut sa incerc combinatia asta....

 

INGREDIENTE

  • 12 pulpe de pui inferioare
  • 250 ml suc de portocale
  • 1 lingura miere
  • sare
  • piper
  • condiment pentru pui
  • 2 clementine
  • 1fir de praz mai mare
  • usturoi(2-3catei)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu clementine si sos de portocale:

Incalzim intr-o craticioara 250ml suc de portocale,in care topim o lingura de miere si adaugam condimentul de pui,sare si piper dupa gust.

Punem pulpele intr-un vas termorezistent si rasturnam sosul peste ele.

Spalam cu apa fierbinte clementinele, le taiem felii si le punem in tava.

Taiem rondele prazul si il adaugam in tava.

Usturoiul il curatam si il tocam marunt si il punem deasupra.

Dam la cuptor(eu mi-am cumparat un cuptor electric si le-am pus in el,45minute la 230grade...au iesit nemaipomenit de moi).Lasam pana se rumenesc frumos pulpele.Servim cu piure de cartofi si salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu clementine si sos de portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Shepherd's Pie cu carne de pui