Pulpe de pui cu ceapa caramelizata

de -Licurici- in Pui, 19 Feb 2018 | 3804 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe de pui;
  • 2 cepe;
  • 100ml ulei;
  • 200ml bulion sau pasta de tomate;
  • o lingurita de zahar;
  • sare;
  • piper;
  • patrunjel.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu ceapa caramelizata:

Pulpele de pui se spala, se dau cu sare si piper, apoi se pun intr-un vas termorezistent cu un pahar de apa si se baga la cuptor, 45-50min.
Dupa 30min, se intorc pe cealalta parte.
Intre timp, se pregateste sosul de ceapa.
Ceapa se toaca si se prajeste in ulei, pana se rumeneste. 
Se adauga bulionul si putin zahar, amestecandu-se continuu.
Pulpele se servesc cu sos de ceapa si patrunjel tocat deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu ceapa caramelizata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]