Pulpe de pui cu bere la cuptor cu garnitura de cus-cus

de Bunica in Pui, 12 Mar 2013 | 6926 vizualizari

 

Am tot vazut postate diferite fripturi cu bere si trebuia sa prepar .

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe superioare
  • o lingura ulei de masline
  • 2 catei usturoi
  • 150 ml.bere
  • 1 libgutita Baza Mirodenia
  • praf de usturoi
  • verdeturi italiene
  • 150 g.cus-cus
  • 50 g. unt
  • un vf, lingurita sare
  • 2 fire de patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu bere la cuptor cu garnitura de cus-cus:

Pulpele de pui fara os se spala,depieliteaza si se sterg cu prosop absorbant.

Le-am asezonat cu baza Mirodenia ,ierburi italiene,praf de usturoi si le-am lasat putin sa se intreparunda aromele. 

Intr-un vas de ceramica am pus cei 3 catei de usturoi taiati in doua,pulpele pe care le-am stropit cu ulei de masline si berea.

 Vasul se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptorul incins la 170grade pentru 30 min.

Dupa 30 min.se scoate folia si se mai lasa 10-15 minute pentru a se rumeni pulpele

Garnitura de cus-cus am pregatit-o astfel: 

-am pus la fiert 0,500ml. apa cu putina sare

-cand apa a dat in clocot am pus untul,iar dupa ce s-a topit untul am pus cus-cusul

-am stins focul si am lasat 10-15 min.acoperit cu un capac.

Cand s-a racit l-am amestecat bine pentru a nu ramane lipit si l-am mai pus cam 10 minute la fiert.

La servire am presarat patrunjel tocat marunt.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu bere la cuptor cu garnitura de cus-cus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

ianculubita 1

13.03.2013, 09:05

Daaa,stiu gustul;sunt delicioase!!

mamaieelena 1

13.03.2013, 09:43

bun,bun

JamilaCuisine 1

16.03.2013, 14:04

Super bine arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pollo parmigiana - Rețeta savuroasă în stil italian