Pulpe de pui, crocante si picante

de lia maria in Pui, 11 Apr 2010 | 9004 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 4 pulpe pui, fierte
  • 100 g pesmet
  • 100 g cascaval
  • 100 gr faina
  • Sare, piper, boia iute
  • 200 ml ulei pt prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui, crocante si picante:

Se da cascavalul prin razatoarea cu gauri mici, se amesteca cu pesmetul si restul condimentelor.

Separat intr-un bol, cu ajutorul unei furculite, se bat ouale.

Pulpele, se portioneaza (daca sunt intregi) si se trec prin faina, ou, apoi prin amestecul de pesmet .

Se prajesc pe ambele parti, dupa care se scot pe un servet de hartie.

TIPS-URI

1

se servesc simple sau cu diferite garniture : legume,cartofi,orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui, crocante si picante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

Rocsi 1

11.04.2010, 13:58

nadina73 1

11.04.2010, 22:34

foarte bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pască cu aluat fără frământare și umplutură de brânză dulce - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 10:54

Salată cu cartofi dulci și gorgonzola - Rețeta ușoară și savuroasă

ieri la 10:24

Negresa cu mere - Delicioasa si usor de facut

de oanapl 8

pe 06.04 la 20:46

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

pe 04.04 la 11:47

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de pui