Pulpe de iepure la CrockPot, cu ciuperci la gratar

de Oana in Iepure, 18 Iun 2015 | 4647 vizualizari

 

INGREDIENTE

    • Pulpe de iepure – 4 buc
    • Pastaie de vanilie – 1 buc
    • Ienibahar – 6-7 boabe zdrobite
    • Usturoi – 4 catei
    • Salote – 2 buc
    • Ulei de masline – 3 linguri
    • Piper boabe – 1/2 lingurita
    • Miere – 1 lingura
    • Vin roze – 50 ml
    • Fresh de la 2 portocale
    • Ciuperci – 8 bucati, mai mari
    • Sare dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de iepure la CrockPot, cu ciuperci la gratar:

  • Zdrobiti bobitele de ienibahar si piper intr-un mojar;

  • Ungeti pulpele de iepure cu 2 linguri de ulei de masline si asezonati-le cu ienibahar, sare si piper;

  • Taiati usturoiul pe jumatate, pe lungime, si salotele cuburi potrivite;

  • Pastaia de vanilie taiati-o pe jumatate, pe lungime;

  • Adaugati toate ingredientele in Crock Pot, setati-l pe programul "low" si timpul de 3 ore si 30 min;

  • Spalati bine ciupercile si nu le decojiti;

  • Picurati ulei de masline (cca 1 lingura), sare si puneti-le pe gratar, prima data cu fata in jos;

  • Intoarceti-le in momentul in care s-au rumenit si serviti-le cu iepurele;

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de iepure la CrockPot, cu ciuperci la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu cremă mascarpone și fructe - Ușor, rapid și delicios

ieri la 07:06

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

pe 05.05 la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

pe 05.05 la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iepure impanat cu usturoi si garnitura de ciuperci, cartofi si dovlecel