Pulpe de iepure la CrockPot, cu ciuperci la gratar

de Oana in Iepure, 18 Iun 2015 | 4447 vizualizari

 

INGREDIENTE

    • Pulpe de iepure – 4 buc
    • Pastaie de vanilie – 1 buc
    • Ienibahar – 6-7 boabe zdrobite
    • Usturoi – 4 catei
    • Salote – 2 buc
    • Ulei de masline – 3 linguri
    • Piper boabe – 1/2 lingurita
    • Miere – 1 lingura
    • Vin roze – 50 ml
    • Fresh de la 2 portocale
    • Ciuperci – 8 bucati, mai mari
    • Sare dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de iepure la CrockPot, cu ciuperci la gratar:

  • Zdrobiti bobitele de ienibahar si piper intr-un mojar;

  • Ungeti pulpele de iepure cu 2 linguri de ulei de masline si asezonati-le cu ienibahar, sare si piper;

  • Taiati usturoiul pe jumatate, pe lungime, si salotele cuburi potrivite;

  • Pastaia de vanilie taiati-o pe jumatate, pe lungime;

  • Adaugati toate ingredientele in Crock Pot, setati-l pe programul "low" si timpul de 3 ore si 30 min;

  • Spalati bine ciupercile si nu le decojiti;

  • Picurati ulei de masline (cca 1 lingura), sare si puneti-le pe gratar, prima data cu fata in jos;

  • Intoarceti-le in momentul in care s-au rumenit si serviti-le cu iepurele;

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de iepure la CrockPot, cu ciuperci la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de iepure cu usturoi verde