Pulpe de curcan cu fasole pastai si ciuperci

de Bya Ralu in Curcan, 7 Ian 2014 | 5663 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 Pulpe de curcan
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • 1/2ardei kapia
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 borcan fasole pastai
  • 1 cutie de ciuperci
  • cateva buchetele de broccoli
  • ulei de masline
  • putin unt
  • 50 ml vin alb
  • sare/piper/ghimbir
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de curcan cu fasole pastai si ciuperci:

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline.

Adaugam condimentele,morcovul taiat rondele si ardeiul kapia taiat cuburi.

Intr-un vas de lut se pune fasolea pastai si ciuperciile scurse de zeama,legumele calite,se amesteca putin.

Peste fasolea pastai punem pulpele de curcan trase in putin unt in tigaie.Punem si buchetelele de broccoli.

Se pune vinul si 1 pahar de apa.

Se da la cuptor pentru circa 1 ora,se mai verifica intre timp,daca scade zeama se mai adauga apa,iar pulpele se intorc.

Spre final se adauga si usturoiul taiat rondele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan cu fasole pastai si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Curcan cu mere la cuptor