Pulpe de curcan afumate

de Retete cu Margareta Cismasiu in Curcan, 3 Noi 2014 | 13399 vizualizari

 

Prefer sa pregatesc in casa afumaturile si mezelurile decat sa iau din supermarketuri.Imi place sa stiu ce mananc,plus de asta,am avantajul ca le pregatesc pe gustul nostru.Tocmai de aceea am pregatit si aceste pulpe de curcan afumate.Modul de preparare e acelasi cu cel al pieptului de curcan afumat asa ca sa trecem la treaba.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe intregi de curcan,
  • sare grunjoasa,
  • piper,
  • boia dulce,
  • boia iute,
  • cimbru,
  • coriandru,
  • usturoi,
  • ulei.
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de curcan afumate:

Se da jos pielea de pe pulpe,se spala si se pun in sare sa stea 4-5 zile.Se pregateste un bait din usturoiul zdrobit,ulei si condimente.Pulpele se spala de sare,se lasa sa se zvante apoi se ung bine de tot cu baitul,iar restul se toarna peste ele.Se mai lasa sa stea asa inca trei zile,timp in care se mai intoarce carnea de cateva ori. Dupa ce s-a aromat in bait,se scot pulpele,se lasa o zi sa se zvante si se pun la fum.

Se tin trei zile.In fiecare zi se face un fum. Dupa ce se ia de la fum se lasa sa stea o zi,apoi se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan afumate" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Anett 1

04.11.2014, 11:24

Sidy 1

05.11.2014, 08:50

Eu ti-am mai spus cat de invidiez, ca poti sa-ti afumi singura, toate bunatatile astea !!!

Retete cu Margareta Cismasiu 1

05.11.2014, 23:24

Da,Sidy,intr-adevar,e un avantaj sa stai la casa.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc afumat