Pulpe aromate

de Alexandra Burz in Pui, 5 Mar 2014 | 4595 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 ciocanele de pui
  • ulei de masline
  • sos de soia
  • curry
  • fulgi de usturoi
  • nucsoara
  • cimbru uscat
  • condimente pentru pui
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe aromate:

  1. Spalam si curatam bine pulpele.
  2. Amestecam condimentele intr-un bol, dupa care asezonam ciocanelele cu amestecul obtinut.
  3. Le prajim in ulei incins aproximativ 20-25 minute, intorcandu-le din cand in cand.
  4. Servim cu piure de cartofi.

TIPS-URI

1

puteti adauga otet balsamic in momentul prajitrii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe aromate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui prajit