Pulpa de vitel cu legume la cuptor

de corina241 in Vita, 13 Dec 2010 | 6060 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g pulpa de vitel
  • 1 conopida de marime potrivita
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 2 morcovi
  • o ceapa
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de vitel cu legume la cuptor:

Carnea de vita se spala bine,o portionam si o punem la fiert intr-un vas de 2 litri cu apa.

Lasam sa fiarba pana intra furculita usor in carne.Strecuram zeama in care a fiert carnea si o pastram.

Pregatim un vas de yena,asezam bucatile de carne,adaugam apa in care a fiert carnea.

Legumele le spalam in apa rece si le punem in vasul de yena alaturi de carne.Ceapa o punem intreaga,ardeiul taiat in 4,morcovii taiati rondele,iar conopida se desface in buchetele.

Condimentam,adaugam foile de dafin si dam la cuptor pana ce legumele au fiert.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de vitel cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]