Pulpa de porc umpluta cu ou fiert in sos de rosii

de Rocsi in Porc, 20 Sep 2012 | 7798 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de pulpa de porc cam de 650 gr
  • 1 morcov mic
  • cateva bucatele kapia
  • 4-5 catei usturoi
  • 2 oua
  • 3 rosii mari de gradina
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • busuioc uscat
  • cimbru uscat
  • 1 lingura ulei
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc umpluta cu ou fiert in sos de rosii:

Ouale le punem intr-un ibric si le lasam sa fiarba sa fie tari. Cand sunt gata le lasam sa se racoreasca si le decojim. Morcovul il curatam, il spalam si il facem feliute. Usturoiul il curatam si il spalam. Rosiile le spalam si le punem intr-un vas in care fierbe apa pentru cateva secunde. Le scoatem intr-o farfurie, le decojim pielita apoi le dam pe razatoare. Pasta de rosii obtinuta o condimentam cu sare, piper si putin busuioc. Pulpa o spalam si o tamponam cu un servet. O gaurim cu un cutit si introducem ouale fierte. Pe ici colo mai facem gaurele mici si punem cateii de usturoi si bucatele de ardei kapia. La capete unde introducem ouale prindem cu cate o scobitoare.

Ungem un vas yena cu ulei si punem pasta de rosii pregatita. Peste asezam pulpa, o condimentam cu sare, piper, boia dulce, cimbru si busuioc. Punem bucatelele de morcov si cubulete de kapia

Acoperim vasul cu capac si il introducem in cuptor. Aprindem cuptorul si reglam o temperatura nu foarte mare, ci una potrivita. Din cand in cand mai stropim muschiul cu sucul lasat de rosii. Il lasam in cuptor cam 2- 2 ore si jumatate, pana este foarte bine patruns. Il scoatem apoi sa se racoresca si servim.

Sa aveti pofta!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc umpluta cu ou fiert in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc rulat