Pulpa de porc la cuptor in sos de rosii

de katty in Porc, 10 Ian 2021 | 8725 vizualizari

 

Am pregatit o bucata de pulpa, careia i-am adaugat un sos delicios de rosii cu usturoi din plin.

 

INGREDIENTE

  • 600 gr pulpa porc
  • 1 ceapa rosie mare
  • 2 linguri ulei
  • 1 conserva de rosii
  • 1 lingura pasta de ardei
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • cimbru uscat
  • usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc la cuptor in sos de rosii:

Spalam carnea si o taiem in bucati potrivite. Curatam ceapa, o spalam si o tocam fin.

Intr-o tava turnam uleiul, punem ceapa, apoi bucatile de carne. Dam tava la cuptorul preincalzit  pana ceapa se inmoaie si carnea incepe sa se rumeneasca usor, iar apa lasata de carne a scazut. Adaugam rosiile mixate, pasta de ardei, si condimentele, mai putin usturoiul.

Lasam la cuptor pana se leaga sosul.

Scoatem tava si adaugam usturoiul pisat.

Servim cu o garnitura la alegere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la cuptor in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]