Pulpa de porc la cuptor in sos de rosii

de katty in Porc, 10 Ian 2021 | 7217 vizualizari

 

Am pregatit o bucata de pulpa, careia i-am adaugat un sos delicios de rosii cu usturoi din plin.

 

INGREDIENTE

  • 600 gr pulpa porc
  • 1 ceapa rosie mare
  • 2 linguri ulei
  • 1 conserva de rosii
  • 1 lingura pasta de ardei
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • cimbru uscat
  • usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc la cuptor in sos de rosii:

Spalam carnea si o taiem in bucati potrivite. Curatam ceapa, o spalam si o tocam fin.

Intr-o tava turnam uleiul, punem ceapa, apoi bucatile de carne. Dam tava la cuptorul preincalzit  pana ceapa se inmoaie si carnea incepe sa se rumeneasca usor, iar apa lasata de carne a scazut. Adaugam rosiile mixate, pasta de ardei, si condimentele, mai putin usturoiul.

Lasam la cuptor pana se leaga sosul.

Scoatem tava si adaugam usturoiul pisat.

Servim cu o garnitura la alegere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la cuptor in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura moldoveneasca a la Vladut