Pulpa de porc la cuptor

de Sim0na in Porc, 4 Apr 2015 | 8520 vizualizari

 

Delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc cu sorici
  • sare
  • piper macinat
  • piper boabe
  • boia
  • cimbru
  • usturoi
  • ulei
  • cartofi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc la cuptor:

Pulpa de porc am taiat-o felii subtiri de cca 1,5 cm, am condimentat-o cu sare piper, boia, cimbru, apoi am pus-o intr-o tava cu putin ulei. Peste pulpa am pus cativa catei de usturoi taiati pe lung, si piper boabe. 

Am dat tava la cuptorul preincazit pentru cca 1 ora, la foc mediu, intorcand-o din cand in cand.  Cand carnea a inceput sa se rumeneasca, am pus cartofii taiati in jumatati, iar deasupra am asezat carnea si am mai lasat la cuptor cca 30 minute, intocand din cand in cand carnea.

Noi am servit carnita si cartofii cu muraturi, o bunatate!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa si carnati ca la Intorsura Buzaului