Pulpa de porc cu portocale

de Lau in Porc, 10 Mar 2014 | 4476 vizualizari

 

Multumesc Poliana pentru reteta(eu nu am avut dulceata de portocale)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 2 portocale
  • 3 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • oregano
  • rozmarin
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu portocale:

Carnea o spalam si o stergem bine de apa,

Portocalele le spalam bine si razim coaja prin razatoarea mica,

Pisam usturoiul si amestecam cu sare,piper,coaja de portocale,boia de ardei,rozmarin,oregano dupa gust si putin ulei,

Ungem carnea cu amestecul de condimente,asezam intr-un vas termorezistent uns cu ulei,acoperim cu folie de aluminiu si dam la rece cca 2 ore,

Scoatem tava de la rece si adaugam zeama de la 1 portocala,100 ml vin si 100 ml apa,acoperim cu folie alimentara

Dam tava la cuptorul incalzit cca 1 ora dupa care luam folia si mai lasam pana se rumeste frumos deasupra,

Lasam sa se raceasca cca 10 min inainte sa feliem carnea,

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare de pui,pulpa de porc condimentate cu garnitura de cartofi la tava.