Pulpa de miel la cuptor

de dantes in Oaie, 8 Mai 2019 | 2237 vizualizari

 

Retete pentru mese in familie

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de miel
  • 5 catei de usturoi
  • 100 g slanina afumata
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 20 ml.ulei
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel la cuptor:

Pulpa de miel se spala bine, se sterge de apa si se impaneaza cu usturoi, apoi se unge bine cu ulei si se asaza in tava. Usturoiul verde si patrunjelul se taie marunt si se presara peste pulpa. Slanina afumata se taie in fasii subtiri si se asaza peste pulpa, apoi se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Tava cu pulpa se acopera cu o folie de aluminiu si se introduce la cuptor pentru o ora apoi se scoate folia de aluminiu si se mai lasa in cuptor circa 30 minute, se verifica sa fie bine patrunsa carnea.

Se taie in bucati si se serveste cu garnitura preferata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]