Pulpa de miel la cuptor

de lilik in Oaie, 14 Mai 2011 | 9366 vizualizari

 

este f frageda,se topeste in gura..

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de miel
  • 1/2 capatana de usturoi
  • cateva crengute de rozmarin
  • 1 1/2 pahar vin rosu
  • sare,piper
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel la cuptor:

Spalam pulpa si cu un cutit cu varful ascutit o crestam  pe toata suprafata.

In fiecare crestatura punem 1/2 catel de usturoi,frecam carnea cu sare,presaram piper,apoi in fiecare crestatura punem si putin rozmarin.

Punem pulpa intr-o tava si punem deasupra ulei de masline,apoi lasam asa 1 ora la frigider.

Trascurs timpul punem in cuptor la 175-180° (in partea de jos a cuptorului) timp de circa 90-120 de minute.

Cand este rumena partea de jos o intoarcem si cand este toata frumos rumenita,spre sfarsit punem vinul.

Dupa ce punem vinul mai lasam 10-15 minute si e gata.

 

TIPS-URI

1

ca sa nu murdariti cuptorul puteti acoperi tava cu un capac sau cu alta tava de aceeasi marime.

2

controlati daca este gata taind pulpa pe mijloc,asta pt a fii siguri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (37)

Bunica 1

15.05.2011, 21:50

Ce rumenitaaaa!

MotanLaOale 1

16.05.2011, 09:00

Rahela Velicu 1

14.06.2021, 21:28

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Miel marinat cu ceapa si usturoi la cuptor