Pulpa de curcan la cuptor

de diaconta in Curcan, 20 Mar 2011 | 10323 vizualizari

 

Recunosc ca pana acum n-am prea gatit carne de curcan,habar n-am de ce.Dar cum toate au un inceput,inceputul meu a fost excelent,asa ca pe viitor,sigur nu voi mai evita carnita asta buna.

 

INGREDIENTE

  • doua pulpe generoase de curcan
  • coriandru
  • amestec de piper rosu,alb,verde si negru
  • ghimbir
  • usturoi
  • sare
  • cuisoare
  • rozmarin uscat si verde
  • ulei de masline
  • vin rosu
  • sos de soia
  • morcovi
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan la cuptor:

Cu siguranta-i un preparat pentru care trebuie sa te inarmezi cu rabdare si multa vointa de a rezista mirosului imbietor ce vine din cuptor.

Pulpele le-am pus la marinat de cu seara.Le-am condimentat,am adaugat cativa catei de usturoi sfarmat,ghimbirul taiat rondele,rozmarinul uscat,uleiul ,vinul si putin sos de soia.Le-am pus intr-o punga si le-am lasat pana a doua zi.

Intr-o tava punem putin ulei,asezam pulpele impreuna cu marinata din punga.Adaugam rozmarin verde,morcovi rondele si apa suficienta cat sa se faca timp de aproape doua ore cat stau la cuptor.

Acoperim tava cu o folie de aluminiu si le punem in cuptorul incins.Dupa o ora indepartam folia  pentru ca pulpele sa se si rumeneasca.

Rezultatul a fost o incantare,asa ca promit sa mai fac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]