Pulpa de curcan in sos de smantana si rosii la Multicooker

de Miha in Curcan, 7 Noi 2013 | 14372 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa superioara de curcan (fara os)
  • 1 ceapa
  • cateva ciuperci Champignon brune
  • 200 g smantana
  • 200 ml suc de rosii
  • 1 lingura faina
  • sare si piper
  • 1 capatana usturoi
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan in sos de smantana si rosii la Multicooker:

In oala interioara a aparatului punem carnea taiata bucati potrivit de mari si cateva linguri cu ulei de masline. Selectam programul FRY si setam timpul la 15 minute. Apasam START. Prajim usor carnea pe toate partile, apoi adaugam ciupercile si ceapa tocata marunt si continuam la programul FRY pana la scurgerea timpului setat.

Adaugam un pahar cu apa, saram si piperam dupa gust. Selectam programul STEW si timpul de 40 de minute. Inchidem capacul si apasam butonul START.

Amestecam smantana cu faina pana obtinem o compozitie omogena. Turnam apoi sucul de rosii si amestecam.

Cu cateva minute inainte de finalizarea programului turnam incet sosul de smantana, amestecand continuu. Adaugam si usturoiul pisat si mararul tocat. Lasam sa fiarba pana la finalizarea programului.

Mancarea se serveste calda, cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan in sos de smantana si rosii la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

pe 18.06 la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan cu cartofi - la cuptor