Pulpa de curcan cu smantana si boabe de mustar

de La Ancuta in Curcan, 17 Mar 2011 | 4949 vizualizari

COMENTARII (32)

Ligia Bxl 1

17.03.2011, 17:58

Dya Daniela Andrei 1

17.03.2011, 18:10

Imi place Ancuta! bun bun!

La Ancuta 1

17.03.2011, 18:13

Ligia, Dya multumesc

La Ancuta 1

17.03.2011, 18:13

Ina

adasev12 1

17.03.2011, 18:17

buna carnita de curcan...eu gatesc frecvent, si e f buna si pt copii

La Ancuta 1

17.03.2011, 18:21

Multumesc Ada. Si noua ne place foarte mult, iar Dragos este un carnivor

kamy 1

17.03.2011, 18:25

foarte bun

tanyapatap 1

17.03.2011, 18:39

Lau 1

17.03.2011, 19:10

foarte bun

aziz 1

17.03.2011, 20:07

La Ancuta 1

17.03.2011, 20:23

Kamy, Tanya multumesc

La Ancuta 1

17.03.2011, 20:23

Lau

La Ancuta 1

17.03.2011, 20:24

Mona multumesc pentru "colectia" de degete

deyutzky 1

17.03.2011, 20:29

buuun

La Ancuta 1

17.03.2011, 20:30

Deyu

Rocsi 1

17.03.2011, 20:48

La Ancuta 1

17.03.2011, 20:58

Multumesc Rocsi

LUK 1

17.03.2011, 21:18

ce bine arata..delicios

La Ancuta 1

17.03.2011, 21:21

Multumesc Florina

cismaru_nicoleta 1

17.03.2011, 21:29

Ce bineee arata

La Ancuta 1

17.03.2011, 21:32

Nico multumesc

diaconta 1

17.03.2011, 22:51

am vazut-o si pe blog si mi-a placut si eu am in planul de weekend o pulpa de curcan

La Ancuta 1

17.03.2011, 23:25

Dia iti multumesc. Daca ar fi dupa mine as face aproape zilnic curcan

mamaieelena 1

18.03.2011, 07:38

MotanLaOale 1

18.03.2011, 07:58

bun bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de curcan cu busuioc si usturoi