Pui Vanatoresc

de Alina26 in Pui, 17 Sep 2013 | 5506 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1pui - 1kg
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 tulpina de telina verde/alba
  • 2 catei de usturoi
  • 400g rosii in sos
  • 2 lg bulion
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • 5 fire patrunjel verde
  • 1 pahar de apa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Vanatoresc:

1.Am spalat puiul,l-am taiat si l-am pus la prajit intr-o tigaie cu ulei de masline si l-am prajit bine pe toate partile.

2.Am curatat legumele,le-am spalat,le-am taiat mai mare si le-am dat pe robot.Dupa aceea le-am pus la calit peste pui.

3.Dupa ce s-au calit legumele,am adaugat rosiile in sos si bulionul,am pus si apa,am acoperit si am lasat la foc mic timp de o ora,mestecand din cand in cand.

4.Trebuie lasat pana scade toata zeama.Am adaugat patrunjelul,am pus sare si piper si am amestecat.

Serviti calda cu mamaliguta sau un pireu de cartofi.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Vanatoresc" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu ciuperci