Pui umplut cu legume mexicane

de Dea_Dea in Mancaruri cu carne, 22 Iun 2013 | 7952 vizualizari

 

Un succes!! :)

 

INGREDIENTE

  • 1 pui (1-1,5 kg)
  • 250 gr legume mexicane
  • 5 ciuperci
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper
  • boia
  • praf de usturoi
  • 100 ml apa
  • 50 ml coniac
  • 1 lingura miere
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut cu legume mexicane:

Puiul se spala si s sterge cu un servet.

Ciupercile se curata si se taie felii, se amesteca cu legumele mexicane.

Se amesteca sarea, piperul, boiaua si praful de usturoi.

Puiul se unge in interior , se condimenteaza si se umple cu legumele.Se coase cu ata.

Se unge puiul si se condimenteaza cu amestecul de condimente.

Se pune in oala de tuci, se adauga  apa si coniacul , se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptorul preincalzit , la foc potrivit 40 min.

Se scoate se da folia jos , se unge cu miere si se mai da 10-15 min la cuptor sa se rumeneasca , dupa se intoarce pe partea cealalta, se unge cu miere si se mai lasa 10-15 min.

POFTA BUNA!!!!

TIPS-URI

1

Se pot inlocui legumele mexicane cu orice fel de legume.

2

Coniacul se poate inlocui cu vin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut cu legume mexicane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui in sos de rosii, sub capac de cartofi