Pui umplut cu carne tocata

de Sim0na in Pui, 14 Ian 2014 | 10796 vizualizari

 

Pozele nu-s tocmai reusite, dar.. puiul a fost delicios!!

 

INGREDIENTE

  • 1 pui de curte de cca 1,5 kg
  • 300 g carne tocata amestec porc/vita
  • 2 linguri orez
  • 3 fire ceapa verde
  • sare
  • piper
  • delikat
  • ulei/grasime de pasare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut cu carne tocata:

Am calit ceapa in putin ulei, apoi am lasat-o sa se raceasca. Am amestecat ceapa cu carnea tocata si orezul, am condimentat cu sare, piper si delikat.

Cu amestecul rezultat, am umplut puiul spalat si curatat bine. Pentru ca umplutura sa nu iasa, am prin cu doua scobitori.

Am pus uleiul si grasimea de pasare intr-o cratita pe foc. Cand s-a incins, am pus puiul, prajind-ul putin pe toate partile, apoi am dat cratita la cuptor, la foc mediu, pentru cca 1 ora si jumatate.  In aceasta perioada am intors puiul de cateva ori, si l-am stropit din cand in cand cu zeama lasata.

Cand a fost gata, am portionat puiul si l-am servit cu umplutura de orez si carne, alaturi de o salata de castraveti, ceapa si marar.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui umplut cu ciuperci