Pui Stroganoff

de Miha in Pui, 6 Feb 2010 | 8061 vizualizari

 

by Laura Sava

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa mare
  • 150 ml vin alb
  • 150 g smantana
  • 150 ml frisca lichida
  • 1 lingura mustar
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Stroganoff:

Pieptul de pui se taie cubulete.

Ceapa se taie solzisori si se pune la calit intr-o tigaie incapatoare, in 2-3 linguri ulei de masline. Cand s-a inmuiat se adauga pieptul de pui si se inabusa cateva minute. Adaugam vinul si lasam la fiert pana tot lichidul scade pana la jumatate.

Adaugam frisca si mustarul. Potrivim gustul de sare si piper.

La final adaugam smantana, omogenizam si fierbem cateva minute pana se ingroasa sosul.

Se serveste cu garnitura de legume, cu paste sau simpla.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Stroganoff" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca simpla