Pui si spanac cu usturoi

de vero_closca in Pui, 29 Mai 2011 | 4419 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpe de pui
  • 500g spanac
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 capatana usturoi(uscat)
  • 1 ceapa
  • 1 ceasca vin alb
  • sare
  • piper
  • 50 ml ulei de masline
  • boia dulce sau iute
  • 2 linguri suc de lamaie

 

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui si spanac cu usturoi:

Se spala bine carnea si verdeturile si se usuca cu un servet.

Carnea se condimenteaza cu sare,piper si boia si se pune sa se rumeneasca in jumatate din cantitatea de ulei.

Cand este gata se stinge cu vinul si se adauga usturoiul verde taiat segmente si se lasa pe foc mic pana se inmoaie usturoiul.

Separat se caleste ceapa in restul de ulei apoi se adauga spanacul si se acopera cu un capac.

Se zdrodeste usturoiul ,se adauga sucul de lamaie,sare si piper si se adauga peste spanac.

Se calesc impreuna 5 minute.

Se serveste carnea de pui alaturi de spanac .

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui si spanac cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu spanac in sos de smantana