Pui rustic cu cartofi , la vas roman

de Sidy in Pui, 8 Sep 2010 | 8618 vizualizari

COMENTARII (20)

Julie 1

08.09.2010, 08:16

La pranz ne mutam la tine!

yafa 1

08.09.2010, 09:07

Ce fripturica buna, vin si eu la pranz

gaby_duceag 1

08.09.2010, 09:08

yafa, vin cu tine. trebuie neaparat sa achizitionez si io un vas de asta

ionix 1

08.09.2010, 09:15

eu iau la pachet... nu vreau sa-i gatesc sotului azi

Rocsi 1

08.09.2010, 11:16

mama mama bine mai arata

ana 1

08.09.2010, 11:19

ce bunatate ai facut!

Laly 1

08.09.2010, 11:22

am ajuns si eu la o pulpita

silvi0ara 1

08.09.2010, 12:03

Mai ai?ca vin si eu ca tare bine arata.

mena29 1

08.09.2010, 12:23

Sper ca nu am ajuns prea tarziu si mai este friptura si pentru mine

Sidy 1

08.09.2010, 17:33

Desi am facut doar cateva pulpe doar...le tai marunt sa ajunga la fiecare !!!Asa ca ...serviti-va va rog frumos

nadina73 1

08.09.2010, 18:48

asa deci mi-e mi-ai pastrat?sper ca nu le-a mancat zugravisuper deci

Sidy 1

08.09.2010, 19:20

Nu ma mai necaji Nadina cu zugravii....
Daca ai vedea cum arata strada sapata si brazdata de 5 firme care s-au hotarat sa-si schimbe toate tevile ...Si pe 15-20 trebuie sa ma mut. Dar cum ? Cu mobila in brate ?

Bunica 1

08.09.2010, 20:27

Da sunt si legume, nu numai pulpite !" Ia si zemsoara finisoara "- un banc referitor la nasa ( gabita)si fina

Corinuta 1

09.09.2010, 00:13

ela 1

09.09.2010, 00:14

ce bine arata.....

roberth 1

27.08.2012, 20:54

Daca bagati vasul roman in cuptorul incins se sparge. Garantat. Deci, pana la urma cum se face?

Sidy 1

28.08.2012, 08:39

Il ti in apa prima data macar 30 de minute, apoi poti sa-l pui in cuptorul incins ca nu are nimic !!!Garantat....

andreea_angelo 1

14.11.2012, 19:57

in apa rece sau in apa calda tre sa tii vasu inainte???

diaconta 1

14.11.2012, 20:01

Andreea,in apa rece,iar cand se folosesc vase de lut sau ceramice,acestea se pun in cuptorul caldut,nu fierbinte.

Sidy 1

15.11.2012, 08:10

In apa rece il tin si il bag apoi in cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade...
Asa il folosesc de vreo 3 ani si sunt tare multumita de el....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

ieri la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect

pe 06.12 la 18:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu legume la tigaie