Pui lionez

de Sidy in Pui, 30 Oct 2010 | 5607 vizualizari

 

Va rog sa scuzati calitatea pozelor ! Sincer...nu stiu ce prostioare oi fi facut de au iesit asa ...in ceata !

 

INGREDIENTE

  • 4-5 pulpe pui
  • 1 ceapa rasa
  • 1 lingura unt
  • 1 cutie ciuperci taiate
  • 200 ml smantana
  • 1/2 lamaie
  • 2 galbenusuri
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui lionez:

 

Pulpele se dezoseaza si se taie in bucati mai mari.
Ceapa se caleste in unt pina devine sticloasa , apoi se adauga bucatile de carne fara pielita si se inabusa in putina apa sau supa de pui.Cine doreste ca pulpele sa fie crocante le poate da la cuptor 30 minute intr-o punga Knorr.
Cand carnea este moale, se adauga smantana,ciupercile, sare si piper, se mai inabusa cateva minute, apoi se adauga galbenusurile frecate cu zeama de lamaie, fara sa mai fiarba.
Se serveste cu garnitura de orez, mamaliguta sau ce va place voua mai mult...

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui lionez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in sos de rosii aromat