Pui inabusit in vin rosu

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 20 Feb 2012 | 3890 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg piept de pui fiert
  • 1 cana vin rosu
  • ulei masline
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui inabusit in vin rosu:

Pieptul de pui fiert se taie feliute si se pune la prajit in putin ulei de masline timp de 2 minute pe fiecare parte. Se adauga vinul rosu si se lasa cate 5 minute pe fiecare parte. Se poate servi ca aperitiv,rece sau cald!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui inabusit in vin rosu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Bya Ralu 1

20.02.2012, 19:37

te astept lia,gusta cu incredere

mirela0911 1

20.02.2012, 21:10

Bun trebuie sa fie

Bya Ralu 1

20.02.2012, 21:56

e bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu soia