Pui inabusit cu mujdei de usturoi (ciulama)

de vero_closca in Pui, 28 Mar 2010 | 10796 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui (cca 1kg)
  • 1 ceapa
  • 100 g unt
  • 150 g faina
  • 6-7 catei usturoi
  • 1 lingura patrunjel verde tocat.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui inabusit cu mujdei de usturoi (ciulama):

Puiul se curata, se spala, se taie in bucati si, impreuna cu ceapa, se pune la fiert in apa cu sare. Separat, intr-o cratita, se pune faina in untul incins si dupa ce se rumeneste putin, se stinge cu zeama in care a fiert pasarea, amestecand continuu sa nu se faca cocoloase. Se fierbe 30 minute. Daca este nevoie se mai adauga supa.
Cand totul este fiert, se pune usturoiul pisat, bucatile de carne, verdeata si se mai da intr-un clocot.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui inabusit cu mujdei de usturoi (ciulama)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ostropior cu carnati si aripioare