Pui inabusit cu mujdei de usturoi (ciulama)

de vero_closca in Pui, 28 Mar 2010 | 10980 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui (cca 1kg)
  • 1 ceapa
  • 100 g unt
  • 150 g faina
  • 6-7 catei usturoi
  • 1 lingura patrunjel verde tocat.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui inabusit cu mujdei de usturoi (ciulama):

Puiul se curata, se spala, se taie in bucati si, impreuna cu ceapa, se pune la fiert in apa cu sare. Separat, intr-o cratita, se pune faina in untul incins si dupa ce se rumeneste putin, se stinge cu zeama in care a fiert pasarea, amestecand continuu sa nu se faca cocoloase. Se fierbe 30 minute. Daca este nevoie se mai adauga supa.
Cand totul este fiert, se pune usturoiul pisat, bucatile de carne, verdeata si se mai da intr-un clocot.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui inabusit cu mujdei de usturoi (ciulama)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

ieri la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]