Pui cu sos de usturoi

de Miha in Pui, 27 Sep 2010 | 7601 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 capatana mica de usturoi
  • 50 g unt
  • 1 lingura faina
  • 1 cana lapte
  • 3-4 linguri smantana
  • sare si piper
  • rozmarin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de usturoi:

Pieptul de pui taiat cubulete, se perpeleste la foc mic, intr-o tigaie cu putin ulei de masline, in care am presarat putin praf de rozmarin. Cand este gata se scoate pe un prosop absorbant.

Untul il topim intr-un vas, la foc mic. Adugam faina si amestecam energic sa nu se formeze cocoloase. Desfacem cu laptele turnat putin cate putin. Punem din nou pe foc si amestecand continuu fierbem pana se ingroasa. Adaugam usturoiul pisat cu un praf de sare, apoi punem smantana, atat cat sa obtinem onsistenta dorita. Omogenizam, punem cubuletele de carne si mai dam cateva clocote.

Se serveste cald cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (37)

nadina73 1

29.09.2010, 00:24

tarziu si in criza de timp ,dar am ajuns5f

lilik 1

02.10.2010, 19:40

vai ce bun eeeeepacat k imi face rau usturoiul

elena1988 1

22.03.2011, 18:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sote de mazare cu piept de pui