Pui cu sos de rosii

de Rocsi in Pui, 30 Iul 2010 | 5021 vizualizari

 

Este o reteta foarte simpla dar mie imi place mult...

 

INGREDIENTE

  • 5 copanele de pui(sau 2 pulpe)
  • 1 cutie rosii decojite(sau 4-5 rosii proaspete)
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • patrunjel verde
  • ulei
  • piper
  • vegeta
  • boia de ardei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de rosii:

Copanelele se spala bine sub jetul de apa calda.

intr-o tigaie se pun 2-3 linguri ulei la incins,se pune carnea de pui si se rumeneste 3-4 min pe ambele parti.

peste se pune apa cat sa acopere bine carnea apoi incepem sa punem legumele astfel:

ceapa se curata,se toaca marunt si se pune peste pui.

morcovul se curata,se taie rondele si ii dam drumul in tigaie.

lasam totul sa fiarba la foc nu prea mare.

dupa ce puiul s-a facut mai bine de jumatate,se iau rosiile din cutie si se taie bucati mai maricele si le punem in tigaie,atat rosiile taiate cat si sucul lasat de ele din cutie.

condimentam cu piper,vegeta si boia de ardei.

mai fierbem cam 10-15 min puiul in sos ,apoi inchidem aragazul si presaram deasupra patrunjel verde ,tocat fin.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rollo de pollo a la pimienta