Pui cu sos de ceapa

de vero_closca in Pui, 6 Mai 2010 | 10823 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpite mai mici sau 2 pulpe mari taiate in doua
  • 4 cepe mari
  • 250 ml vin rosu sec
  • 250 ml supa de pui
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 2-3 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de ceapa:

se curata,se spala si se usuca puiul apoi se presara cu sare si piper si se pune  intr-o tigaie sa se rumeneasca usor pe ambele parti.

ceapa se curata,se spala si se taie pestisori apoi se adauga peste carne.

se calesc cateva minute impreuna,dupa care se sting cu supa si vinul rosu.

se presara sare,piper si cimbru dupa gust si se lasa pe foc mic sa scada si sa se patrunda carnea.

servesti cu orez sau cartofi natur.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu mere - Delicioasa si usor de facut

de oanapl 8

ieri la 20:46

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

pe 04.04 la 11:47

Drob de pui - Rețeta simplă și savuroasă pentru masa de Paște

pe 04.04 la 11:30

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui lionez