Pui cu sos, ciuperci si mamaliga

de madi_marin in Pui, 11 Noi 2010 | 8170 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui dezosate
  • 10 ciuperci proaspete
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri sos de ardei
  • 2 linguri pasta de tomate
  • condimente pentru carnea de pui
  • piper
  • ulei
  • verdeata proaspata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos, ciuperci si mamaliga:

Pulpele se taie in bucatele. Se pun sa fiarba in apa cat sa le acopere.

Ciupercilor li se rup piciorusele care se toaca si se pun peste carne. Palariile se frig intr-o tigaie cu putin ulei.

Cand carnita e gata fiarta se adauga sosul de ardei, pasta de tomate, usturoiul taiat marunt, condimentele si piperul. Se mai lasa pe foc cateva minute.

Carnita cu sos se serveste calda  cu ciupercutele fripte si mamaliguta.

Verdeata se preasara peste fiecare portie inainte de srvire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos, ciuperci si mamaliga" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu rosii si marar