Pui cu sos aromat

de luminita20_2006 in Pui, 26 Ian 2011 | 4391 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe pui 
  • - 400 ml suc rosii
  • -1 lingura rasa bulion
  • - 2 morcovi
  • - 1 ceapa
  • - o mana frunze busuioc verde(5-6 frunze)
  • -sare,piper
  • -1tulpina telina
  • -2 catei usturoi
  • Garnitura
  • pireu cartofi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos aromat:

Carnea de pui se prajeste in ulei atat cat sa prinda o crusta aurie nu trebuie sa fie facuta.

Ceapa se taie marunt, morcovul rondele, tulpina de telina marunt, usturoiul felii. Intr-o tigaie se incinge ulei se pune ceapa si usturoiul si se lasa pana cand devin transparente se adauga morcovul si telina se calesc si ele un pic apoi se pune sucul de rosii  si bulionul dizolvat cu putina apa, sare si se lasa sa fiarba. Dupa 15 min se adauga si carnea si se condimeteaza. Cand carnea e gata se ia de pe foc si se adauga busuioc tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos aromat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui