Pui cu legume la cuptor

de vickyduta in Pui, 10 Feb 2012 | 7605 vizualizari

 

O mancarica foarte buna si gustoasa, merge facuta oricand servita alaturi de muraturi si un pahar cu vin este o minunatie.

 

INGREDIENTE

  • bucati de pui (pulpe, piept, pui intreg...)
  • 1 leg. patrunjel verde (sau din congelator, uscat)
  •  conopida
  • 1 dovlecei
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 pastarnac
  • 1-2 rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu legume la cuptor:

Se curata si se spala dovlecelul, se taie rondele si se aseaza un strat in tava, se rade pastarnacul si morcovi, rosiile se taie cubulete, conopida se rupe buchetele si se adauga peste dovlecei.

Puiul se fierbe putin intr-o oala separat, caci legumele se fac mult mai repede decat puiul, se taie bucatele si se pune peste legume in tava. Se toaca patrunjelul si se pune si el, se adauga zeama in care a fiert puiul, supa sau apa se condimenteaza dupa gust si se da circa 30-35 minute la cuptor pana scade supa si se rumeneste frumos.

TIPS-URI

1

Daca aveti smantana, inainte de a scoate tava din cuptor cu 5 minute se toarna un strat subtire impreuna cu putin cascaval ras si va iesi o minunatie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coquelet cu legume in vas tajine