Pui cu garnitura de morcov

de Sabina in Pui, 13 Mai 2009 | 6505 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe pui intregi
  • 2 aripioare de pui
  • 5-6 morcovi
  • ulei de masline
  • sare, piper
  • paprika iute
  • cimbru
  • rozmarin proaspat
  • patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu garnitura de morcov:

Intr-un castron punem carnea de pui, adaugam 2-3 linguri de ulei de masline, condimentam (sare, piper, paprika, cimbru, rozmarin). Combinam bine bine carnita cu aceste condimente si lasam deoparte cateva minute. Intr-un vas punem carnita condimentata, adaugam o cescuta mica de apa si dam la cuptor.

Spalam, curatam morcovii, ii taiem si ii punem la fiert aproximativ 20 de minute. Cand sunt gata ii adaugam in vasul din cuptor printre bucatile de carnita. Mai lasam vreo 20 de minute si e gata. Servim cu patrunjel presarat din belsug. Aceasta garnitura este potrivita pentru cei carora le plac morcoveii. Pot fi chiar combinati si cu cartofi, brocoli, etc (depinde de gusturi)!

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu garnitura de morcov" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (9)

Sabina 1

14.05.2009, 09:48

Ce de argumente aveti voi.
Sa mi le trimiteti si mie, ca o sa mi vina si mie vremea sa duc munca de lamurire

adry88 1

20.05.2011, 12:54

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 18:51

ce apetisant

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu