Pui cu cartofi la Multicooker

de gaby_duceag in Pui, 6 Noi 2013 | 11443 vizualizari

 

Nu am poze frumoase la reteta asta, ca pozele mi-ar fi luat mai mult decat m-am "deranjat" cu prepararea :D,dar cred ca e un aspect care conteaza mai putin daca tinem cont de avantajele prepararii acestui fel rapid si bun in aparatul Multicooker - rapid, curat, fara tigai de spalat, fara aragaz stropit cu ulei, fara cartofi sau carne rumenite mai mult decat e cazul. M-am scos? ;;) :))

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele de pui
  • 5-6 cartofi
  • 40 ml ulei
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • pudra de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu cartofi la Multicooker:

Spalam copanelele si le uscam cu un servet.

Curatam si spalam cartofii si-i taiem cubulete.

Turnam uleiul in vasul aparatului Multicooker. Asezam copanelele de pui, condimentam cu sare si piper.

Conectam aparatul la sursa de curent. Din Meniu alegem functia Fry, setam timpul de 20 minute de la butonul Cooking Time, si apasam Start.

Inchidem capacul. Dupa ce trec 10 minute invartim carnea si pe partea cealalta.

Dupa cele 20 minute adaugam cartofii si setam din nou, urmand aceiasi pasi, pentru 25 minute.

Inchidem capacul.

Pe la jumatatea timpului invartim o data in mancare cautand sa rumenim toti cartofii si carnea.

Inainte cu 5 minute de a fi gata presaram putina boia si pudra de usturoi.

Scoatem, castraveti din borcan si servim cald, cu pofta :P.

nota. Depinde de cat de frageda e carnea, de cat de proaspeti sunt cartofii, voi gustati dupa ce a trecut timpul indicat si daca nu sunt preparate le mai lasati 10-20 minute.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu cartofi la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui cu sos picant si legume natur la Philips Multicooker (reteta 100)