Pui cu bere si stafide

de Gergiana S in Pui, 8 Ian 2014 | 3167 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg carne de pui(personal am folosit ciocanele)
  • 400 ml bere
  • 1 mana stafide
  • 1 lamaie
  • sare,piper, boia dulce,boia iute, rozmarin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu bere si stafide:

Spalam carnea de pui si o curatam. Apoi o condimentam cu sare, piper, boia si rozmarin. Taiem lamaia felii si o punem peste pui. La final adaugam berea, in tava, nu pese pui pentru a nu-si pierde condimentele. Acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptorul preincalzit pentru 45 minute. Scoatem folia si mai lasam cca 20 de minute ca puiul sa se rumeneasca si berea sa se transforme intr-un sos.

TIPS-URI

1

Pentru granitura noi am ales amestec de legume mexicane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu bere si stafide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor cu cartofi