Pui Cacciatore

de nico15 in Pui, 2 Sep 2011 | 5057 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de piept de pui / 2 pulpe dezosate(fara piele)
  • 500 ml de passata de rosii
  • 4 linguri de branza mascarpone
  • 25 de frunze de busuioc
  • 1 ceapa
  • 4-5 catei de usturoi
  • ulei de masline si 2 cuburi de unt
  • sare, piper
  • cartofi
  • rozmarin  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Cacciatore:

Se pune o intr-o tigaie unt si ulei de masline se adauga ceapa taiat marunt si usturoiul taiat feasii subtiri si se lasa sa se soteze fara as schima culoarea, dupa care se va adauga pasata si busuiocul tocat marunt. Se lasa sa se patrunda aromele si se va lua de pe foc, lasam un pic sa se raceasca si vom adauga cele patru linguri de mascarpone, potrivim cu sare si piper si lasam in asteptare.

Separat in alta tigaie punem la prajit pieptii de pui sau pulpele cat sa prinda putina culoare, dupa care ii scoatem si ii punem in sosul respectiv si ii dam la cuptor aproximativ 30 de minute.

Ca garnitura am pregatit niste cartofi soldatei cu rozmarin, dar la fel de bine se poate servi cu paste sau piure.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Cacciatore" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]