Pudra de portocale

de Miha in Dulciuri, 22 Feb 2012 | 4001 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • coji de portocale
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pudra de portocale:

Pana acum foloseam coaja de portocale confiata pentru a aroma divesre prajituri sau aluaturi dulci. Stiti voi... coaja rasa de portocala pusa cu zahar la borcan, asa cum am invatat de la mama de-acasa.

De curand am incercat si acest mod de conservare si pastrare a cojii de portocala. Are o aroma super si fiind pudra se poate folosi si la aromarea cremelor.

Portocalele se spala foarte bine cu apa calda, apoi se curata de coaja cu ajutorul curatitorului de legume. Vom curata coaja foarte fin, fara partea alba. Intindem cojile intr-o tava, pe o bucata de hartie si se lasa la uscat pentru cateva zile.

Cand sunt uscate bine si devin casante se dau prin rasnita, pana obtinem o pudra fina.

Se pastreaza intr-un borcan inchis ermetic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pudra de portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pudra de portocale