Prepelite la gratar

de stefania in Mancaruri cu carne, 8 Aug 2010 | 13197 vizualizari

 

Simtindu-ma datoare fata de toti cei care au postat diverse si minunate retete de mancare de care m-am bucurat tot timpul pana acum, m-am gandit sa postez si eu cea mai simpla reteta de preparare a prepelitzelor.
Astazi am preparat super rapid masa de pranz - aruncand pe jarul incins 5 cocosi vanjosi de prepelita. Si ca sa nu fie ei singuri pe un platou mult prea mare pentru
'gabaritul' lor de cca.10-15 cm lungime/fiecare si cca 150 grame am stropit cu un
mujdei de usturoi cu rosii. O splendoare de mancare ! Simplu si deosebit de bun !

 

INGREDIENTE

  • 6 prepelite
  • 1/2 capatana usturoi
  • 2 rosii mari
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prepelite la gratar:

Cele 6 prepelitze se pun pe gratarul incins pana se rumenesc (eventual se ard un pic pentru a obtine acel miros ce atrage invidia vecinilor !!!!!) 

Cele 2 rosii mari (fara piele) se dau pe razatoarea mica si se amesteca cu usturoiul pisat si sarat dupa gust.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prepelite la gratar" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

mena29 1

09.08.2010, 10:49

Bun venit la noi!

Sylvia 1

24.02.2011, 19:51

Exceelnta reteta, abia acum am zarit-o

stefanvictor 1

27.07.2013, 19:42

Eh, imi permit sa va impartasesc un secret la aceste prepelite la gratar.Sincer nu am incercat cu mujdei de usturoi si rosii, dar secretul tot am sa il spun: http://www.pprepelite.ro/prepelite-la-gratar/

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fleica de porc prajita in ceaun cu mamaliguta si mujdei de usturoi