Prepelite cu ciuperci, capere si masline

de Panacris in Mancaruri cu carne, 7 Oct 2012 | 4701 vizualizari

 

Un deliciu pentru musafiri si nu numai;) ideea am preluat-o de la Silvya. Multumesc, Silvya :-*

 

INGREDIENTE

  • prepelite curatate 6 bucati (cca. 1 kg)
  • condimente ( boia de ardei dulce, piper, cimbru, sare aromata, oregano, enibahar, foaie de dafin ) dupa gustul fiecaruia,
  • ulei de masline 100 ml,
  • vin alb demisec 200 ml,
  • apa 200 ml,
  • ciuperci 250 g,
  • morcov 1 bucata mai mare,
  • capere 3 linguri,
  • masline fara samburi 100 g.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prepelite cu ciuperci, capere si masline:

Prepelitele se curata, se presara cu mirodenii, apoi se prajesc rapid in ulei, intr/un tuci pe toate partile. Prepelitele rumenite, se transfera in alt vas, se adauga vinul, apa, morcovii curatati, taiati rondele si ciupercile feliate, lasandu-se la fiert la foc moderat, acoperit cca. 25 de minute. La final se aseazoneaza de sare, piper, se adauga caperele si maslinele, lasandu-se la fiert ptr cca. 5 minute. Se serveste ca atare sau cu garnitura de cartofi natur/orez. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prepelite cu ciuperci, capere si masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prepelite la cuptor cu sos de vin rosu