Praz umplut cu "Ceva fin"

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 14 Sep 2013 | 3431 vizualizari

 

Eu sunt o mare amatoare de praz...ca doar nu degeaba am crescut in Oltenia!

 

INGREDIENTE

  • 1 fir de praz
  • cateva felii de muschi file
  • 1 cutie "ceva fin"crema de branza cu verdeata
  • cascaval Delaco
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Praz umplut cu "Ceva fin":

- firul de praz il speli si pastrezi tulpina

- tai tulpina in bucati de cca 5 cm

- desfaci cu grija prazul,formand tuburi

- iei feliile de muschi si le ungi cu crema de branza, adaugi un bastonas de cascaval si apoi le rulezi

- introduci cu atentie rulourile in tuburile de praz

Daca ti-a placut reteta noastra "Praz umplut cu "Ceva fin"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

ieri la 18:50

Briose cu ciocolata - Pufoase si cu gust intens

de laura_n 7

ieri la 13:47

Mini baghete pufoase - Reteta simpla din 3 ingrediente

de laura_n 7

ieri la 13:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta munteneasca umpluta cu crema de branza