Prajiturele cu branza dulce si dulceata de piersici

de RuxyRux in Prajituri, 29 Apr 2014 | 3091 vizualizari

 

Deliciu la micul dejun :)

 

INGREDIENTE

  • 200 gr branza dulce( puteti alege branza dulce cremoasa)
  • 2 oua
  • 5 linguri smantana
  • 5 linguri rase de zahar pudra
  • 6 linguri amidon
  • 1 lingurita praf de copt stins cu cateva picaturi de lamaie
  • vanilie
  • coaja rasa de la o portocala
  • dulceata de piersici( daca nu va place inlocuiti cu dulceata preferata)
  • zahar pudra vanilat pentru decor
  • 6 forme mari de briose din silicon
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajiturele cu branza dulce si dulceata de piersici:

Intr-un vas se amesteca branza dulce cu smantana, ouale, zaharul pudra vanilia si aromele. Se mixeaza bine sa se faramiteze branza dulce.

Se adauga amidonul si praful de copt.

Se pune compozitia in forme la mijloc asezam o lingurita de dulceata.

Preincalzim cuptorul la 180 de grade si coacem prajiturelele timp de 25, 30 de minute in functie de cuptor.

Se lasa sa se raceasca bine . Se pot servi direct din forme. Pudram prajiturile( sau nu) si le decoram cum dorim.

Delicioase!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajiturele cu branza dulce si dulceata de piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (44)

Rocsi 1

30.04.2014, 10:31

Una o sa fie a mea

RuxyRux 1

30.04.2014, 19:49

Multumesc Luana, Rocs

tarasmariana 1

19.02.2015, 20:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec Sylvia