Se spala visinele, se scot samburii si se lasa la scurs.
Se bat ouale cu zaharul pana ce compozitia devine cremoasa. Se adauga laptele si uleiul iar la final incorporam usor faina amestecata cu praful de copt.
Impartim compozitia in doua si in una din ele adaugam cacao.
Turnam intr-o tava de dimensiuni 20/30 cm tapetata cu hartie de copt compozitia alba.Peste aceasta turnam compozitia cu cacao apoi se repartizeaza visinele scurse.
Se coace in cuptorul preincalzit la foc potrivit 45-50 minute.
Pentru crema se pune pe foc laptele impreuna cu zaharul, esenta si budinca de vanilie si se amesteca in continuu pana incepe sa se ingroase. Se lasa sa se raceasca si amesteca din cand in cand ca sa nu formeze crusta sau se acopera cu folie alimentara.
Se bate frisca cu pliculetul de intaritor pana se ingroasa si se adauga in crema de vanilie rece pana se omogenizeaza bine.
Se intinde crema peste prajitura rece si se niveleaza bine.
Se topeste ciocolata impreuna cu frisca lichida pana se omogenizeaza, se lasa se racoreasca putin si se intinde peste crema.Cu ajutorul unei furculite se traseaza valuri pe intreaga suprafata.
Se da prajitura la rece pentru cateva ore iar apoi se taie bucati cu un cutit care se trece prin apa fierbinte.
POFTA BUNA!