Se separa albusurile de galbenusuri care se bat pana ce devine spuma tare apoi se bate in continuare cu zaharul,se pun pe rand galbenusurile si uleiul, adaugam putina faina si bicarbonatul stins in otet si la final punem iar faina cat sa fie o compozitie nici prea moale nici prea tare,faina nu o batem cu mixerul ca sa nu se lase spuma de albus ci cu o lingura de lemn.
Dupa ce am incorporat bine toate ingredientele tapetam tava si punem jumatate de compozitie in ea apoi punem peste visinele si deasupra adaugam jumatatea ce ne-a ramas de compozitie.Dupa ce am incins bine cuptorul o coacem si la final facem testul cu scobitoarea.
Pentru ca am avut tava mai mare compozitia mea a fost mai putina si nu a crescut indeajuns. Astfel ca am impartit prajitura in 2 parti egale la care am pus frisca la mijloc iar deasupra am decorat-o tot cu frisca si cu ciocolata lichida.
Pofta buna!