Prajitura scoarta de copac

de ianculubita in Prajituri, 7 Apr 2011 | 19671 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1pachet de margarina
  • 1ou
  • 1ceasca cu lapte
  • 300g nuca taiata cu cutitul
  • 4linguri cu zahar
  • faina cat cuprinde pentru un aluat suficient de tare,aproximativ 1kg
  • 1ou batut
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura scoarta de copac:

Margarina la temperatura camerei,se amesteca cu putina sare,ou,lapte apoi faina amestecand bine cu mana;dupa ce a rezultat un al;uat suficient de tare,se lasa sa se odihneasca 15-20min.,se face aluatul sul,se taie in bucati potrivit de mari,se intinde o foaie subtire,se unge cu ou batut,se presara zahar deasupra apoi miez de nuca ,se preseaza usor cu palmele si se taie fasii lungi apoi romburi dupa care se pun pe formele speciale,acestea intr-o tava mare si se coc la foc mediu 5-10min.;dupa ce s-au copt,se pun cu grija intr-un cosulet sa nu cada nuca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura scoarta de copac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu mere, la tigaie